Hass Olsen A/S print tryk markedsføring design
Juni 2022

Hos Hass Olsen har vi denne sommer valgt at støtte op om den gode sag, som Team Rynkeby Vestsjælland er en del af. Nemlig at indsamle penge til kritiske syge børn og støtte Børnecancerfonden. Som teamsponsor har Hass Olsen sponseret grafisk assistance, og været med til at layoute og dekorere 4 servicebiler.

Servicebiler er sponseret af Stig Rasmussen Automobiler A/S. Bilerne kører i skønt følgeskab med Team Rynkeby Vestsjælland-holdet hele vejen ned igennem Europa til Paris. I samarbejde med BM Visuelt, der også er teamsponsor, er folien trykt og påsat bilerne, så de nu står flotte og klar til afgang.

Fra Hass Olsen sender vi vores egen Marianne afsted på den gule cykel, da hun for 2. år i træk er en del af styrken, der træder pedaler til støtte for de syge børn. Vi ønsker Marianne og holdet en rigtig god tur

Hass Olsen A/S print tryk markedsføring design
MAJ 2022

Er du til vine, spiritus, brød og oste samt andre specialiteter i absolut topklasse, så er Vinfestival 2022 noget for dig. I 2021 blev arrangementet aflyst, så i år har udstillerne lagt sig ekstra i selen for, at præsentere det bedste af det bedste. Og det sker alt sammen i Vesthallen i Slagelse lørdag den 7. maj mellem kl. 13-17. I programmet præsenteres både deltagere og vine, så du kan gå målrettet efter dine ønsker. Du kan se program for dagen på Vinklubben-Slagelses hjemmeside her: 

Hass Olsen A/S print tryk markedsføring design
APRIL 2022

Vi skåler i kaffe for en god og personlig relation og dialog med alle vores kunder. Fik du ikke læst artiklen i ERHVERV Sjælland i uge 16, så kan du læse den her... 

Hass Olsen A/S print tryk markedsføring design
FEBRUAR 2022

På Skælskør Skole var smilet stort, da vi var ude og levere flotte og nyttige reklameartikler til dem. Stine Tange Jørgensen fra Skælskør Skole har i samarbejde med Lisbeth nøje udvalgt produkterne for både anvendelighed og synlighed til eleverne.

Skælskør Skole har fået leveret nye flotte beachflag, blyanter,
linealer, t-shirts og keyhangers – alle med skolens flotte logo.

Hass Olsen A/S print tryk markedsføring design
JANUAR 2022

Lad os printe dine plakater!
Få nye plakater i din gadestander eller butiksramme, så du kan målrette dine budskaber til kunderne. Vi har hjulpet Skælskør Brugs med at gøre opmærksom på lækre fastelavnsboller.

Ring på 58 19 64 74 og hør mere om kvaliteter, størrelser og priser.

Hass Olsen A/S print tryk markedsføring design
NOVEMBER 2021

Hass Olsen A/S har hjulpet Skælskør Skole med logotryk på røde jakker til deres Peer-Educators. Peer-Educators er elever fra 7. klasse som hjælper inskolingselever med at få gode frikvarterer uden konflikter og mobning.

Hass Olsen A/S print tryk markedsføring design
NOVEMBER 2021

Mørket falder på og Hass Olsen A/S har hjulpet Skælskør Løbeklub med flotte synlige refleksveste, som Sandie Borg fra Danbolig Korsør/Skælskør har været med til at sponsorere. Danbolig Skælskørs logo er trykt på brystet i sort.

Hass Olsen A/S print tryk markedsføring design
SEPTEMBER 2021
 

HAR DU OVERBLIK OVER 2022? Kender du det, at du har brug for et overblik over den kommende måned, det kommende halvår eller overblik over hele det næste år? Det gør vi :-)… og vi ved også, at der er mange, der stadig anvender trykte kalendere som planlægningsværktøj i virksomheden.

Det er nu rart at have overblik – både ved skrivebordet, men også på kontoret, kantinen og/eller i hallen.

Hass Olsen A/S print tryk markedsføring design
JUNI 2021

Skælskør Familiefestival 2021
Vi har lavet et flot og informativt program til Skælskør Familiefestival 2021. Programmet er fyldt med aktiviteter i og omkring Skælskør fra uge 26 til og med uge 31. Aktiviteterne er for alle, både til dig, der er bosat, besøgende eller turist i Skælskør. Ved bygrænsen ses pyloner også for Skælskør Familiefestival 2021 – programmet kan hentes på Bykontoret, Algade 11, 4230 Skælskør.

KONTAKT

Hass Olsen A/S
Industrivej 49
DK-4230 Skælskør 

E-mail: info@hassolsen.dk
Telefon: 58 19 64 74
CVR: 26 08 82 91

Created with ‌

Web Builder Software